Terms and Conditions

Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

Kupovina
Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “košarica“ i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručeni proizvodi se plaćaju pouzećem ili uplatom ‘općom uplatnicom’. Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte našu službu maloprodaje na e-mail: info@gosponfulir.com

Naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku, radnim danom do 16h.

Cijene na web shopu vrijede za sve oblike plaćanja. Pored svakog proizvoda je navedeno da li je dotupan na skladištu ili ne.

Porez na dodanu vrijednost je uključen u cijenu proizvoda. Zadržavamo pravo promijene cijena proizvoda i dostave.

Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici “Košarica“. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Promjenom količine automatski se mijenja i cijena. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stanici pod imenom „Košarica“.

Svi gore navedeni uvjeti kupnje vrijede za podrčuje cijele Republike Hrvatske.

Pravne odredbe

Kondor graf d.o.o. Kraljevčanska, 21 10040 Zagreb zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.

Sukladno čl. 10. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/2014) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i/ili usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na jednu od dolje navedenih adresa:

Gospon Fulir d.o.o.
Zavrtnica 17
10000 Zagreb
info@gosponfulir.com

Prigovore kupaca smatramo prioritetom, stoga ćemo na iste nastojati odgovoriti u žurnom roku, a najkasnije 15 dana od dana zaprimanja dopisa na našu adresu. Prigovore čuvamo u elektronskom ili pismenom obliku najmanje godinu dana.

Reklamacija

Eventualna oštećenja nastala prilikom prijevoza i dostave proizvoda idu na račun i rizik pošiljatelja.
Reklamacije uvažavamo u roku 7 dana uz predočenje računa. Svi reklamirani proizvodi trebaju biti dostavljeni na adresu:
Kondor graf d.o.o. Kraljevčanska, 21 10040 Zagreb.
Korisnik je obvezan reklamirane proizvode dostaviti u originalnoj ambalaži sa originalnim računom.
Obratite pažnju na količinu/težinu proizvoda koje želite naručiti. Kod neoštećenog, nekorištenog i originalno zapakiranog proizvoda koji biste željeli zamijeniti zbog neodgovarajućeg sadržaja, boje, mirisa i slično, klijent je dužan pokriti sve troškove transporta. Ukoliko prilikom pregleda reklamirane robe matična kuća ne utvrdi štetu, reklamacije neće biti uvažene.
Ukoliko je proizvod koji želite zamijeniti bez originalne ambalaže korišten, raspakiran, potrgan ili na bilo koji način oštećen, na žalost Vam nećemo moći napraviti zamjenu.

ODR platforme

Online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.
To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.
Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Dostava

Cijenjenim kupcima nudimo dostavu unutar cijele Hrvatske putem HP-a. Cijena dostave iznosi 24.00 kune za bilo koju količinu za područje cijele Hrvatske.
Eventualne poštanske naknade kupac snosi sam. Smatramo da je to najpovoljniji te najsigurniji način za kupca.

Rokovi dostave su do 4 radna dana. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Kondor graf d.o.o. Kraljevčanska, 21 10040 Zagreb, Hrvatska

OIB 79797092697 IBAN HR9124840081106360050 Član uprave: Matija Ptić MBS:03907392

Upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu, iznos temeljnog kapitala 20,000,00 kn uplaćen u cijelosti.