FAQ

1. Treba li se naručiti za termin?

Da, za termin se treba naručiti. Preporučuje se 2 do 3 dana unaprijed. Naručiti se možete putem Facebooka ili pozivom na broj 01 2922 557.

2. Može li se platiti karticom?

Da, u poslovnici je moguće plaćati karticama (Maestro, Master Card, Visa) i gotovinom.

3. Mogu li kupiti poklon-bon online?

Poklon-bon je moguće kupiti i online. Na webshopu odaberite uslugu koju želite i bon stiže na vašu adresu u razdoblju od nekoliko dana nakon što se vaučer podigne iz našeg salona.

4. Imate li parking?

Parking je u domeni Centra Zavrtnica 17. Svi naši klijenti imaju besplatan izlaz unutar prvog sata. Trebate doći u salon s karticom za parking kako bismo je ovjerili i kako biste je mogli u glavnoj zgradi poništiti. Ako prođe sat vremena, naplaćuje se i prvi i drugi sat. Cijena sata je 8 kn.

5. Koliko traje termin muškog šišanja i brijanja/uređivanja brade, a koliko termin samog šišanja?

Muško šišanje i brijanje/uređivanje brade traje sat vremena, a termin šišanja traje pola sata.   Postoji mogućnost blagog odstupanja i eventualnog produživanja i skraćivanja termina ovisno o opsegu posla.

6. Kakva je procedura kupnje putem webshopa?

Odaberite proizvode, stavite ih u košaricu i odaberite način plaćanja. Možete uplatiti na žiroračun ili odabrati karticu. Čim uplata bude vidljiva, šaljemo paket i za 2 do 3 dana stiže na vašu adresu. Postoji i mogućnost preuzimanja paketa u našem salonu. U tom će slučaju paket biti spreman za preuzimanje već sljedeći dan.

7. Koliko treba paketu da stigne nakon uplate?

Nakon što uplata bude vidljiva na našem računu i kurir preuzme paket, paketu treba 2 do 3 radna dana da stigne na željenu adresu.

8. Naplaćuje li se dostava?

Dostava se ne naplaćuje ako je iznos veći od 300,00 kn. Za narudžbe manje od 300,00 kn dostava je 35,00 kn.

9. Koliko ranije treba otkazati termin?

Najmanje dva sata prije dogovorenog termina možete otkazati. U slučaju da termin ne otkažete ili u slučaju kašnjenja većeg od 10 minuta zadržavamo pravo naplate propuštenog termina pri novoj narudžbi.