Načini plaćanja

 

Plaćanje odabranih proizvoda u mrežnoj trgovini www.gosponfulir.hr moguće je na sljedeće načine:

Plaćanje pouzećem:

Kupac odabrani proizvod može platiti pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja robe. Novac preuzima djelatnik dostavne službe koja je dostavila proizvod.

Internet bankarstvom:

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Paypal:

Odabirom ove mogućnosti vrijednost Vaše košarice bit će konvertirana iz HRK u EUR jer Paypal ne podržava HRK kao valutu plaćanja vaše narudžbe. Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu.

 

IZJAVA O PRIKAZU VALUTE

Sve cijene na web shopu gosponfulir.com su izražene u kunama. Samo plaćanje vrši se u kunama. Kod plaćanja Paypal uslugom cijene će iz HRK biti konvertirane u EUR jer Paypal ne podržava HRK kao valutu plaćanja vaše narudžbe, a iznos Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke.

 

 

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA (VRIJEDI OD 1.11.2014.)

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite PayPal– napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.