Njega brade

Većina muškaraca će se možda iznenaditi da postoji način kako češljati bradu svaki dan.
Kada je već prošla faza rasta I izdržali ste process iritacije I češanja, sada možete pokazati plodove svoga truda.
Pravilno češljati bradu neće samo poboljšati način na koji se brada osjeća, već će definitivno poboljšati način kako se vi osjećate. Stoga, prije nego raspravimo o pet osnovnih načina od kojih će vaša brada profitirati, porazgovarati ćemo malo o pravilnom načinu kako pravilo češljati ukras vašeg lica.
  1. Počnite češljati bradu odozdo prema gore I prema van. Ovaj process bi trebao početi od vrata prema obrazima I bradi. Češljajući ovim načinom razdvojiti ćete dlake brade I ona će izgledati punija.
  2. Nakon što je cijela brada počešljana odozdo prema gore, počnite češljati bradu odozgo prema dolje tako da ju možete oblikovati kako želite.
  3. Ne zaboravite počešljati brkove u stranu,od usta.

Spečavanje urastanja dlaka.

One male kvržice I crvene točkice na obrazima I vratu su urasle dlake koje su se umotale I počele su rasti ispod kože. Češljajući bradu svaki dan osigurati ćete da te  dlake rastu u pravilnom smjeru I na taj način ćete izbjeći neugodne I bolne urasle dlake.

Kako biste razumjeli kako češljati svoju bradu, porazgovarajmo o pogodnostima češljanja iste.

Da bi brada izgledala punije, svaka dlaka na njoj mora biti u savršenoj liniji sa vašim licem. Kada češljate bradu svaki dan, zapravo trenirate svaku dlaku da raste u različitim smjerovima. Jednako kao što češljanje kose dovodi do toga da ona raste u određenom smjeru.

Da biste imali puniju I muževniju bradu, češljanje je neophodno raditi svaki dan.

Do sada već znate koliko je važno nanositi ulje ili balzam za bradu jer dlaka ostaje zdrava I čvrsta dok koža ispod brade zadržava adekvatnu hidratizaciju. Toliko toga možete obuhvatiti kada nanesete proizvod na dlanove I utrljate ga u bradu.

Kada češljate bradu svaki dan upotrebljavajući sredstva za hidratizaciju, zubi na češlju će ravnomjerno nanijeti proizvod na područja kojoj je hidratizacija najpotrebnija.