Izvor, središnjica i kontinuitet muške ljepote

Misija nam je oživjeti duh starih brijačnica i vratiti kulturu redovitog uređivanja i njege gospode kao nekoć, sredinom prošlog stoljeća. Nadahnjuju nas iznimno posjećene brijačnice diljem svijeta, poput Schorema, Savills barbers i Three Brothers Barbeshopa, a iz njihovih iskustava crpimo i svoja nova znanja kako bismo kročili u korak sa svjetskim trendovima.

Gospon Fulir uvozi i distribuira pomade, paste i kreme za kosu, ulja, voskove i pjene za brkove i brade, sitni frizerski pribor i alat. Edukacija muških šišanja i brijanja,  te  nabava i restauracija antiknih brijačkih stolaca također su u domeni Gospona Fulira.

Trenutno u ponudi imamo preko 20 različitih pomada, voskova i krema za kosu, a Reuzel, Uppercut, Suavecito i Royal Crown samo su neki od svjetski poznatih brandova koje su koristili velikani rock ‘n’ rolla poput Elvisa i Johnnyja Casha.

Osim proizvoda za kosu, u ponudi imamo i meleme i  ulja za bradu i brkove koji su  bitni jer omekšavaju, regeneriraju i vlaže kožu i bradu te joj tako daju mekši i bujniji izgled, a pouzdano  smanjuju i iritaciju, urastanje dlaka i prhutanje kože. Mr. Bear, Capt.Fawcett, Stern, Apothecary 87 trenutačno su najbolji brandovi za održavanje i njegu brada i brkova u našoj ponudi.

GOSPON FULIR

Zavrtnica 17, 10000 Zagreb

INFO

Tel: 01/ 2922557

Virtualna šetnja