Suavecito Hoonigan

262 Kn

Uzeli smo našu već čudesnu pomadu i dali joj potpuno novi stav . Suavecito x Hoonigan tim uzeo je najbolje od oba svijeta tu i stavio u ti malu pomadu koju svi znamo i volimo.

Ne treba reći da moramo učiniti mnogo ispod haube pomade, ali ipak smo joj dali malo podešavanja. Bez diranja kvalitete i performansi koju već volite uspjeli smo vam dati novi miris. Osjećali smo da smo napravili pravu stvar hvatajući “smrtonosnu kombinaciju ulja i nitrometana” na ugodan i nenametljiv način. Ovaj novi miris je sladak, ali ne previše sladak i savršen je za nošenje tijekom cijelog dana bez da bude napadan

Upute: Pobrinite se da vaš motor (kosa) bude malo podmazana (vlažna, ne mokra ) prije nanošenja ove fine pomade. Počnite s malom količinom i ravnomjerno nanesite kroz kosu pomoću prstiju.. Ako je potrebno, završite styling s češljem ili četkom. Za ispiranje isprati vodom, karb-čistač ili benzin nije potreban .

Miris: Nitrometan i ulje. To je kao gorivo, slatko i moćno. Ti je još i slatka kombinacija jantara, patchouli i ružičastog papra. Traje cijeli dan, ali nikad ne prevladava

Suavecito X Hoonigan Oil Barrel set koji sadrži hrpu limitiranih stvarčica za sve drajvere koji osim na nabrijane pile, briju i na zurke. Pomada, ručnik, češalj i sticker – sve to zapakirano u bačvicu kasicu prasicu! ?

Izvan zaliha

Nema na zalihi

Kategorija: Oznaka: