Ulje ili balzam za bradu

Balzam za bradu ili ulje za bradu? Ovo je možda najčešće pitanje koje nam postavljaju u Gosponu Fuliru. Neki ljudi kažu da su jedno te isto. To jednostavno nije istina. Balzam za bradu je pomada izrađena miješanjem, zagrijavanjem i hlađenjem sredstava za hidrataciju i učvršćivača. Ulje za bradu je hidratantno i suho ulje  i regenerator koji se ne ispire, izrađen miješanjem biljnih ulja s mješavinama eteričnih ulja ili u nekim slučajevima mirisnih ulja. U ovom ćemo postu objasniti razlike između balzama za bradu i ulja za bradu te kada ih koristiti.
ULJE ZA BRADU

Ulje za bradu je sredstvo za hidrataciju, lagano  za uporabu i regenerator koji se ne

ispire, a dolazi u bočici ili pumpici. Kvalitetna ulja za bradu hidratiziraju kožu ispod brade omekšavaju, bradu, smanjuju svrbež i stvaraju uvjete za rast zdrave brade. Kako biste postigli najbolji rezultat, koristite ulje za bradu na bazi jojobe ili argana. Jojoba i argan su najbolja sredstva za hidratizaciju lica i imaju dugi rok trajanja.

Osim što sjajno hidratizira kožu, ulje za bradu može poslužiti i kao  dezodorans za bradu te kolonjska voda. Potražite ulje koje miriše po mješavini eteričnih ulja, ne po mirisnim uljima. Eterična ulja su destilirana iz prirode, dok su mirisna ulja umjetna i potencijalno mogu oštetiti vašu bradu. Ako tražite jednostavan, jednostavan i brz način hidratiziranja i regeneriranja brade, smanjenja svrbeža na početku rasta i stvaranja uvjeta za rast zdrave brade, prirodno ulje za bradu stvoreno je za vas. Može se koristiti i samo za njegu lica bez brade.

BALZAM ZA BRADU

Balzam za bradu je sredstvo za stiliziranje i oblikovanje, kao i regenerator za bradu koji se ne ispire. Dobar balzam trebao bi hidratizirati vašu bradu, učvrstiti je za stiliziranje te učiniti da izgleda gušće. Kako biste postigli najbolje rezultate, izbjegavajte balzame za bradu koji sadrže umjetne učvršćivače kao što je vazelin jer vam mogu nadražiti kožu i oštetiti bradu. Pronađite balzam za bradu koji sadrži sve prirodne učvršćivače kao što je karite maslac, pčelinji vosak ili lanolin. Ovi sastojci su prirodni, omogućuju vašoj bradi da izgleda gušće i najvjerojatnije vam neće nadražiti kožu.

Ako imate rijetku ili tanku bradu, razmislite o uporabi balzama za bradu s karite maslacom jer je karite posebno dobar kada brada treba izgledati gušće. Osim prirodnih učvršćivača, vodite računa da vaš balzam za bradu sadrži prirodna sredstva za hidrataciju, kao što su jojoba ili arganovo ulje. Ako nema sredstava za hidrataciju, učvršćivači će samo pojačati suhoću, što će vašu bradu učiniti krhkom i lomljivom. Kvalitetan balzam za bradu, koji sadrži sva prirodna sredstva za hidrataciju i učvršćivanje, hidratizirat će vašu bradu, obnoviti je i pripremiti za oblikovanje i stiliziranje te učiniti da izgleda gušće. Ako tražite jedinstven proizvod, regenerator koji se ne ispire te služi kao sredstvo za oblikovanje koje se lako koristi, prirodni balzam za bradu stvoren je za vas.

PJENA ZA BRADU 

Pjena za bradu je revolucionarni proizvod od Reuzla-a. Formulirana da omekša I hidratizira vašu bardu I kožu ispod brade. Smanjuje iritaciju i perutanje kože, potiče rast I gustoću brade, sprječava pucanje dlake brade i uklanja mirise.  Za pjenu ipak treba malo više vremena i truda. Za savršenu bradu potrebno je dva stiska pupice na ruku. Pjena se nanosi ravnomjerno na bradu i bilo bi idealno kada bi se fenom i četkom oblikovala u željeni stil.  Za malo manje entuzijastične , dovoljno ju je počešljati u željenom smjeru i kratko pričekati da se pjena osuši.  Odličan proizvod iz Reuzelove male tvornice.